ΑΡΧΙΚΗ Επικοινωνία

ΑΡΧΙΚΗΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠαραγγελίες

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 – 4 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αποστολή με Μεταφορικές Εταιρείες

Η αποστολή των παραγγελιών σας πραγματοποιείται με μεταφορικές εταιρίες. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιβεβαίωση της πληρωμής σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε με ποιόν τρόπο θα γίνει η αποστολή των προϊόντων (π.χ. πρακτορείο μεταφορών ή εταιρία Courier). Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρία μας θα μεταφέρει δωρεάν τα προϊόντα στην έδρα της εταιρίας μεταφορών που θα έχει επιλεγεί κατόπιν συνεννόησης. (με την προϋπόθεση η έδρα της εταιρίας να βρίσκεται εντός του νομού Αττικής). 
.

Παραλαβή από το κατάστημα μας (Δωρεάν)

Αφού διαλέξετε τα επιθυμητά προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής ( αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή στο κατάστημα), επιλέγετε ”Παραλαβή από το κατάστημα” και ολοκληρώνεται η παραγγελία σας. Για να παραλάβετε-τοποθετήσετε τα προϊόντα στο κατάστημά μας χωρίς χρέωση θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει για την ημερομηνία τοποθέτησης και να έχετε εκτυπώσει την απόδειξη της παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.